/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Magic-hens.jouwweb.nl
Home » Gastenboek

Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Marjon vingerhoets
2 dagen geleden

Goed te bereiken, snelle persoonlijke reactie zodat je goede afspraak kunt maken. Wel prijzig maar het is het waard geweest. Geweldig leuk geweest en gasten waren (en nog) ook onder de indruk. Dank je wel.

Dorus
2 dagen geleden

Een heerlijke avond entertainment bij Gran Casino Nuland verzorgt door deze fantastische goochelaar. Knappe hoogwaardige goocheltrucs passeren de revue die je versteld doen staan.
Absolute aanrader voor welke gelegenheid dan ook.

Christel
16 dagen geleden

Nog steeds helemaal verbaasd na een gezellige middag met Magic Hens op het terras.
Wat een ras artiest!
Echt gewèldig!

Jeroen
16 dagen geleden

Gisteren Hens ontmoet in de bar van de Voltage in Tilburg samen met mijn zoontje en mijn broer. Echt ongelofelijk wat een geweldige trucs Hens heeft laten zien👍🏻. Ook de manier waarop hij ze brengt is helemaal super. Leuk en begrijpelijk voor mijn zoontje van 10 jaar maar zeker net zo leuk voor volwassenen. Geen simpele doorzichtige trucs maar echt hoogwaardig goochelen👍🏻.

Thomas
18 dagen geleden

Dit is echt te ziek... Super leuke spontane gozer. En hij nog mega goed goochelen. Echt super leuk.

Heleen
een maand geleden

Dankjewel Hens voor een onverwachte extra dimensie op ons avondje weg. Erg gelachen met jou en niet te vergeten mijn geloof in dat mensen meer zouden kunnen dan ze denken is met jou bevestigd. Super bedankt en als we een feestje geven zullen we aan je denken!

Jasper
een maand geleden

Ontzettend genoten en gelachen van een voorproefje van zijn kwaliteiten. Gastvrij mensen kennis, humor, techniek, onnavolgbaar. Ongelofelijk wat kan jij mensen positief vermaken!!! Bedankt Hens je hebt onze avond een fantastische draai gegeven!

Lorenne
een maand geleden

Het is altijd gezellig op een feestje als Hens erbij is!
Je staat er met je neus op en je snapt er niets van! Een echte goochelaar je valt van de ene verbazing in de andere! En dat ook nog met een dosis humor! 😁

Jessica Alleblas
2 maanden geleden

Wat een geweldige verrassing tijdens het verblijf in de voltkids. Overladen met geweldige trucs en een hoop humor.

Hier blijven we lang over napraten en theorie opstellen hoe het werkt 🤣

Super bedankt voor de gezelligheid en invulling van onze "wachttijd"

Groetjes Jessica en Ludy

Marieke
2 maanden geleden

Wat een geweldige middag heeft Hens ons bezorgd op het feest van mijn vader. Zijn trucs zijn echt fenomenaal sterk, hoe vaak we wel niet geroepen hebben ‘Hoe kan dit?’!! Hens weet alle gasten te vermaken, en met zijn lach is de show compleet! Dit vergeet ik niet meer!